sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Tästä viikonlopusta





Sähläsin tuossa äsken jotain ja julkaisin pelkän väärin kirjoitetun otsikon. Mutta tarkoituksena on kirjoitella muutamasta viime päivästä, kun en ole aiemmin ehtinyt.

Perjantaina olin päivän Tallinnassa perheeni kanssa. Tein joitain ihania löytöjä (mm. ihanan värikkään rannekorun, ohuen valkoisen tunikan, villaisen pontson, villasukat ja trikooliivin.) Meillä oli tosin aikaa perillä vain neljä tuntia, joten kiirettä piti. Mukava ja lämmin päivä, hauskaa oli.

Lauantaina olimme poikaystäväni äidin luona grillaamassa, syömässä ja uimassa. Mielettömän lämmin päivä istuskella maaseudulla rivarin pihassa.

Tänään olimme kirpputorilla poikaystäväni ja siskon perheen kanssa. Aloitimme Valtterista Vallillasta (ostin Pariisiin sijoittuvan romaanin eurolla) ja jatkoimme Hietsuun. Siskon perhe jatkoi matkaa omille teilleen ja me päätimme kävellä Ruoholahteen. Istuimme rannassa, joimme kahvia ja smoothien ja söimme pistaasipähkinöitä. Metroilimme keskustaan, kävimme Stockan alessa ja H&M:ssä. Ostin tuoksukynttilän..en voinut vastustaa. Nyt takaisin kotona, ruoanlaitto hommissa (tai siis poikaystäväni on.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti