maanantai 13. heinäkuuta 2009

Eilisiä







En eilen onnistunut kirjoittamaan tänne. Bloggerissa taisi olla hetkellinen katkos. Siispä nyt eilisestä.

Olimme Seurasaaressa ruokimassa lintuja ja oravia. Väkeä oli niin paljon, että parkkipaikan löytäminen tuotti tuskaa. Ennen sillan ylitystä ostimme jäätelöt. Minä lakritsin ja serkkuni pistaasipähkinän. Siskon perhe oli jo mennyt edeltä. Löysimme heidät kuitenkin ensimmäisestä vastaan tulevasta retkeilypöydästä. Kummipoikakin oli saanut jätskin, josta tosin pallo putosi saman tien kun hän meidät huomasi. Onneksi äiti sai pelastettua tilanteen ja jäätelöpallo saatiin takasin vohveliin. Siinä se ei tosin kauaa pysynyt. Poika lähti isänsä perään metsään ja sille tielle jäi jäätelö. Onneksi ei tullut itku, vaan orava, joka kiinnitti huomion.

Seuraavassa mutkassa tapasimme ison kasan sorsia, lokkeja, tiiroja ja hanhi pariskunnan. Syötimme niille leipää, mistä varmaan kolmasosa katosi pikkumiehen omaan suuhun.

Ennen paluuta takaisin autolle, päätimme vielä pyörähtää kahville. En ollut aiemmin käynytkään siinä kahvilassa, vanhassa puutalossa, jossa on suuri piha ja ainakin kaksi huvimajaa. Aivan ihana paikka! Lähtiessämme kummipoika vilkutti kaikille kahvittelijoille. Heille, jotka vielä jäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti